Totul despre stickerele auto & personalizari

Totul despre stickerele auto & personalizari

Ce sunt stickerele auto?

Stickerele auto sunt confectionate pentru decorarea masinilor sau in scop publicitar, sunt confectionate dintr-un material special, in functie de zona de aplicare pentru a rezista in timp la intemperii, la spalarea cu jetul cu apa, zgarieturi sau temperaturi foarte ridicate/scazute. Stickerele aplicate pe autoturisme au o durata de viata de aproximativ 5 ani
 

Beneficii

Stickerele auto – cel mai bun element de marketing


Pot fi folosite pentru decorarea masinii intr-un stil amuzant, creativ sau chiar profesional. Puteti lipi mesaje amuzante, imagini amuzante, logo-uri diverse sau chiar propriul branding.

Cand vine vorba de promovarea unei afaceri, aceasta reprezinta o solutie inteligenta. Simplul fapt ca ai logo-ul firmei pe masina, ai vizibilitate mare din momentul in care te plimbi cu masina sau o lasi parcata undeva.

Multe companii aleg sa faca parteneriate, contracte cu firme de transport fie in comun, fie cargo pentru a-si consolida brandul. In acest fel o masina incriptionata devine un instrument foarte eficient de reclama. Creste popularitatea firmei. Pe stickerele auto pot fi inscriptionate datele de contact esentiale pentru desfasurarea activitatii. Prin aceasta metoda se ajunge mai aproape de clientii vizati.

Scopul elementelor personalizate cu autocolant inscriptionat nu se rezuma la cel de reclama. Aplicat pe autoturismul companiei devine un element de cunoastere. Clientii si colaboratorii pot recunoaste astfel autovehiculul in trafic, in parcare, in intersectii, s.a.m.d.

Cum aplicam stickerele auto?

Stickerele de obicei sunt livrate cu folie de transfer, fie hartie de transfer pentru aplicarea directa, fie folie de transfer pentru stickerele foarte mari care pot fi aplicate folosind apa pentru o mai buna adeziune. In momentul in care folia de transfer este indepartata, stickerul ramane atasat pe aceasta. Stickerul – impreuna cu folia de transfer – se lipesc pe suprafata dorita uniform cu o racleta sau daca puteti folosi chiar un card bancar, daca nu aveti la indemana o racleta speciala. Se preseaza stanga – dreapta uniform, apoi folia de transfer se indeparteaza si stickerul ramane pe suprafata aplicata.

Sunt legale stickerele auto?

Desigur, avantajele stickerelor auto este ca pot fi aplicate fara aprobari suplimentare. Conform codului rutier, autoturismul poate fi colantat in proportie de 50%, fara a fi nevoie de aprobarea RAR. Aceeasi legislatie ca la orice colantare, vopsire partiala a masinii, deci nu exista lege special creata pentru stickerele, pot fi aplicate fara nicio problema.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!